English

YTONG

 

Első

Második

Harmadik
Az YTONG ma már nemcsak falazóelem, hanem komplett, magas minőségű építési rendszer, melyet az ipari épületekhez használt fal-, födém-, és tetőpallók egészítenek ki.

Az építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerekezetek alkalmazását, hiszen így is elérhető az elvárt hőszigetelő-képesség.


Első
Az YTONG szerkezetek kiváló hőfokcsillapítása nemcsak a téli időszakban biztosít kellemes hőmérsékletet az épületben, hanem megakadályozza az objektum nyári túlmelegedését is - így az épületek kellemes lakóklímával rendelkeznek az év minden szakában.

Az elemek viszonylag nagy méretével az építési munka gyors, a falazás látványosan halad, méretpontosságának köszönhetően a szerkezetek felületi pontossága kiváló, ezért vékonyabb felületképzések, közvetlen csempeburkolatok is alkalmazhatók.


Második
Az YTONG kiváló alakíthatósága lehetővé teszi, hogy derékszögtől eltérő falcsatlakozások, íves falak könnyen és hőhídmentesen elkészíthetőek legyenek.mivel a vágási maradékok is beépíthetők a falba, minimális az építési hulladék.


Mindezeknek köszönhetően az YTONG-ból kiváló hőszigetelésű, replicas de relojes españa korszerű és gazdaságos épületek tervezhetők és építhetők. Az építési rendszer elemeinek gyártási folyamata megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak.

 

 
Vissza az előző oldalra