ArtFans legyezők

Művészettörténészként mindig is izgatott, hogy a képzőművészet szépsége mindennapjainkban, mindennapi tárgyainkban is megjelenjen. Az artfans.hu márka így született. Artfans, mint művészeti legyező, és artfans, mint művészetrajongó. Ismert magyar képzőművészek közreműködésével, festményeik felhasználásával női legyezőket készítek.

Az egyre füllesztőbb nyári hőségben mindenki legyezi magát valamivel, ami épp a keze ügyébe kerül. Újságpapírral, színházi programfüzettel, szalvétával hadonásznak nők és férfiak színházi előadásokon, fesztiválokon vagy épp az utcán a buszra várva. Arra gondoltam, hogy mennyivel szebb lenne, ha mindezt stílusosan tennék?

Erre az igényre és a szépség és a kortárs művészet szeretetére ösztönözve indítottam el az új márkát, amivel a művészet rajongóinak művészeti legyezőket szeretnék kínálni. Célom, hogy stílusosan hűsíthessék magukat a nők, hogy büszkén kapják elő táskájukból a szebbnél szebb kortárs festmények ihlette legyezőket. Így bárkiből lehet gyűjtő!

A legyezők mérete: 21 cm. Anyaga: bambusz, textil.

Mindegyik legyező hozzá illő leheletfinom tasakban van, mely megvédi őket a női táskában uralkodó káosztól, ugyanakkor láttatja a formákat és színeket.

Buborékfújó: A legyező Soós Nóra „La floraison” című festménye felhasználásával készült.

Álmodó: A legyező Soós Nóra „Egymással szemben” című festménye felhasználásával készült.

Színes absztrakt: A legyező Wolsky András „Három színű véletlen-triptichon II.” című festménye felhasználásával készült.

Fekete-fehér absztrakt: A legyező Wolsky András „Rejtőzködő rend dinamikája III.” című festménye felhasználásával készült.

https://www.facebook.com/legyezok