Szálloda bővítés, Harkány

A fejlesztési, bővítési projekt a Thermál Hotel Harkány szállodaépület meglévő főépületének teljes építészeti, gépészeti korszerűsítését és az érvényben lévő új hotel stars szállodai követelményeknek megfelelő tartalmi, funkcionális kiegészítéseket foglal magába. A beruházás részét képezi a telek keleti részén egy 21 apartmanházból álló szállodai rendeltetés kialakítása, melyet KEYCO HOUSE által tervezett és gyártott kompaktházakkal kíván beruházó megvalósítani. Olyan előregyártott épületekről van szó, melyeket 95%-készültséggel teljes belsőépítészeti, épületgépészeti felszereltséggel gördítenek ki az üzemből és közúton szállítanak a helyszínre.

4star besorolású szállásépületek szabadonállóak. Két eltérő alaprajzú, nagyságú V1 (42,41 nm) és V2 (30,93 nm) típusból áll a 21 egységből kialakított apartmanház együttes.

Az épületek a KEYCO HOUSE balatonvilágosi üzemében előregyártással készülnek, közúti szállítással kerülnek az építési helyszínre. A helyszínen az épületeket két előregyártott főelem és egy nyaktag összeépítésével, kismértékű helyszíni munkával teszik beköltözhetővé. Szerkezete 8 és 10 cm vastag CLT fal tetőfödém és padlófödém elemekből áll. A réteges felépítésű falszerkezet kívülről Fundermax kompaktlemezzel burkolt. Az épületek csavaralapozásra kerülnek.

A fűtés-hűtést, használati melegvizet levegő-víz hőszivattyú szolgáltatja.

Tervezés: 2021