Szolgáltatások

Célunk, hogy a mai kor elvárásainak és előírásainak megfelelő korszerű épületeket tervezzünk. Szándékunk a modern, korunk műszaki, szellemi, gazdasági kérdéseire reflektáló építészet létrehozása, az adott helyhez igazított eszközökkel. A bútor léptékű tárgyaktól, a kisebb épületeken keresztül az összetettebb, nagyobb munkákig egyaránt fontos hangsúlyt helyezünk a részletek kidolgozására. Egy-egy feladat megoldása során kiindulás az építészet és belsőépítészet együvé tartozása, melyet megfelelő szakmai tapasztalattal, a részletek iránti igényességgel lehet sikeresen szétválasztani, tervezők, partnerek közt elosztani.

Épülettervezés:

Stúdiónk alaptevékenysége az építészeti generáltervezés: lakó- és középületek teljeskörű építészeti és szakági tervezését vállaljuk. Generál tervezés keretein belül a tervezéshez szükséges összes szakági feladatot koordináljuk, ami a beruházó és tervezők közötti kapcsolattartást, a munka összehangolását, így a legfontosabb mérnöki felelősséget jelenti. Munkánkat több évtizedre visszatekintő szakmai kapcsolatokkal, állandó szakági tervezőkkel végezzük. A kipróbált és megbízhatóan működő partneri együttműködés az építészet összetett, egyre szélesebb tudást és felelősséget megkövetelő gyakorlatában ma nélkülözhetetlen, és ügyfeleink számára egyfajta garancia.

Belsőépítészet:

Belsőépítészeti tervezés körében szakrális épület, kávézó, irodaház, éttermek, lakások referenciáival rendelkezünk. A tervezés folyamán színes látványterveken mutatjuk be az alaprajzi, padló- és falburkolati, világítási és berendezési alternatívákat. Igény esetén egyedi bútorterveket is készítünk.

Képzőművészet:

Tervezési munkáinkban képzőművészek bevonásával törekszünk alkalmazott művészeti alkotásokat felhasználni a tér alakítására, a vizualitás egyedivé tételére. Referenciáink között étterem, hotel, irodaház is szerepel, ahol kortárs magyar képzőművészek alkotásait alkalmaztuk a belsőépítészetben, egyediség mellett presztízst és értéket adva mind a megbízónak, mind a térnek. Igény esetén képzőművészeti gyűjtemények összeállítását, műalkotások értékbecslését, és művészeti projektek szervezését is vállaljuk.